preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

ZANIMLJIVOSTI

https://office365.skole.hr/

 

e-Twinning  projekti u našoj školi


 

 Za čišći kvart


Koordinator projekta je učiteljica prirode i biologije Gordana Kalanj Kraljević. U projektu sudjeluju: učiteljica informatike Marijana Sugović, učiteljica hrvatskog jezika Branka Stunja Rister i knjižničarka Angelina Bijelić.

 

 

 

 Organizmi prikazani na novčanicama


Koordinator projekta je učiteljica prirode i biologije Gordana Kalanj Kraljević. U projektu sudjeluju: učiteljica informatike Marijana Sugović, učiteljica hrvatskog jezika Branka Stunja Rister i knjižničarka Angelina Bijelić.

 

                                                               

 

 Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima?


Koordinator projekta je učiteljica prirode i biologije Gordana Kalanj Kraljević. U projektu sudjeluju: učiteljica informatike Marijana Šugović,  učiteljica hrvatskog jezika Monika Lončarić, knjižničarka Angelina Bijelić, učitelj glazbene kulture Zoran Jašek, učiteljica  engleskog jezika Iva Antonović Glavač, učiteljica tehničke kulture Sada Bašagić, učiteljice vjeronauka Dragica Čabaj i Zrinka Vraneković, učiteljica matematike Petra Markanović, učiteljica kemije Đurđica Horvat Kovač, učiteljica povijesti Tea Kukić, učiteljica geografije Daniela Štimac, učiteljica prirode Zlatka Pavlić Držanić, učiteljica njemačkog jezika Ivona Frigelj.

 

 Mi smo dio Zemlje i ona je dio nas


Učenici 6.c razreda sudjelovali su na međunarodnom eTwinning projektu: Mi smo dio Zemlje i ona je dio nas. U  projektu je sudjelovalo 6 učenika (David, Ivan, Laura, Magdalena, Lana i Petar) pod mentorstvom nastavnice Tee Gabriša.  Tema projekta bila je jačanje svijest ljudi prema očuvanju prirodnog okoliša i upozorenje na opasnost koja prijeti životu na Zemlji uslijed naglog razvoja industrije i porasta potrebe za energijom, što je dovelo do ispuštanja velikih količina otrovnih supstanci u atmosferu, a to je naglo utjecalo i na globalno zatopljenje i klimatske promjene.

 

 Metalci u prapovijesti


eTwinning projekt u kojem su sudjelovali učenici petih razreda, pod vodstvom učiteljice Željke Knežević.
Projektom su se istraživali prapovijesni lokaliteti u lokalnoj povijesti, te se na taj način proširivao kurikulum nastave povijesti. Izrađivali smo razne digitalne postere i virtualno ih  prezentirali kako bi se upoznali zajednički europski korijeni.
Učenici su na zanimljiv i kreativan način stekli različite kompetencije međupredmetnih tema s naglaskom na IKT. Učenici su vrlo rado sudjelovali u svim aktivnostima i pokazali su vrlo visoku razinu znanja i vještina IKT-a.

 

 

 

 Žene koje su mijenjale svijet


Međunarodni eTwinning  projekt u kojem su sudjelovali učenici šestih i sedmih razreda pod vodstvom učiteljice Željke Knežević, koja je ujedno i autorica projekta.
U projektu je sudjelovalo desetak osnovnih škola iz Hrvatske i jedna škola iz BiH.
Tijekom projekta učenici su se  koristili raznim strategijama učenja i primjenom istih u ostvarivanju ciljeva učenja. Razvijala se kulturna svijest, prihvaćanje različitosti, socijalne, komunikacijske i prezentacijske vještine. Učenici su promišljali o razvoju položaja žene u društvu s naglaskom na lokalnu povijest.

 

 

 Gledaj i uči!


​Učenici 6. c razreda sudjelovali su na eTwinning projektu: Gledaj i uči! Projektne aktivnosti provodile su se od svibnja do lipnja  2021., a u projektu je sudjelovalo  7 učenika (Julijana, Kala, Filip, Adrian, Emanuel, Lucija i Mihael) pod mentorstvom nastavnice Tee Gabriša.  Projekt "Gledaj i uči!" povezao je  Geografiju kao nastavni predmet s animiranim filmovima. Svaki kontinent predstavljen je odabranim animiranim filmom. Kroz animirane filmove učenici su analizirali prikazani i stvarni geografski prostor, a uporabom digitalnih alata učenici su predstavili svoja zapažanja i zaključke drugim sudionicima projekta. Naglasak ovoga projekta bio je na povezivanju usvojenih geografskih znanja sa svakodnevnim aktivnostima poput gledanja animiranih filmova.

 

 

 

 

Objave pod rubrikom "eTwinning projekti" uređuje i objavljuje knjižničarka Angelina Bijelić.

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Razredi

Školski dokumenti

 


 

Školski kaledar rada   2021./22.

 

Prijevoz školskim autobusom

 

Priloženi dokumenti:
AUTOTURIST - VOZNI RED.pdf


TražilicaKorisni linkovi

 

 

 

preskoči na navigaciju