preskoči na sadržaj
Audioknjige book&zvook

Želite li preslušavati knjige, kliknite na web stranicu: book&zvook.

Brickzine - online magazin za djecu

Brickzine je online magazin za djecu u čijem stvaranju sudjeluju i djeca i odrasli. Klikom na poveznicu možete posjetiti istoimenu stranicu i pregledavati zanimljive sadržaje.

Hrvatski u školi

Hrvatski u školi je portal Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, a namijenjen je učenicima, učiteljima, nastavnicima, roditeljima, ali i svima koje zanimaju praktični zadatci vezani za stjecajne znanja o hrvatskom jeziku te rješavanje mogućih nedoumica.

Tehnike i stilovi učenja

Na stranici Školskog portala možete pronaći korisna videa o tehnikama učenja i pamćenja te o stilovima učenja iza kojih stoji učiteljica Nina Matovina Hajduk. Pronađite videa klikom ovdje.

Školska misao

Školska misao je YouTube kanal koji nudi savjete za  učenje, organizaciju i motivaciju.

Književni natječaji

Za sve one koji vole pisati i željeli bi se okušati u književnim natječajima, pratite poveznicu Književni natječaji na stranici Hrvatski na mreži koja, osim književnih natječaja, nudi brojne druge korisne sadržaje. Također, popis aktualnih književnih natječaja možete pratiti na poveznici Aktualni natječaji na stanici Riječima na riječi na kojoj se nalaze zanimljive rubrike vezane za književnost.

Kulturni sadržaji

Za sve one koji bi voljeli pronaći kulturne sadržaje, možete pregledati Popis online kulturnih sadržaja te putem popisa pristupati željenom sadržaju. Online kulturne sadržaje možete pronaći i na stranici Ministarstva kulture pod rubrikom Kulturni sadržaji online. Na navedenim poveznicama možete pregledavati filmove, izložbe, muzeje, kazališne predstave, e-knjige i druge kulturne sadržaje.

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Razredi

Školski dokumenti

 


 

Školski kaledar rada   2020./21.

 

Prijevoz školskim autobusom

 


TražilicaKorisni linkovi

 

 

preskoči na navigaciju